Ενημέρωση σχετικά με την διεξαγωγή της τελετής απονομής των μεταλλίων, αριστείων και βραβείων των επιτυχόντων μαθητών για το σχολικό έτος 2023-2024 από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) – παράρτημα Ν. Μαγνησίας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας, και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, γεγονός που αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον και τη σημασία του γεγονότος.

Στην τελετή απονομής βραβεύτηκαν και οι μαθητές του 2ου Προτύπου Γενικού Λυκείου Βόλου, Σκολαρίκη Αναστασία, Αγαδής Ηλίας και Σταθαράκος Ευστάθιος, οι οποίοι διακρίθηκαν στον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό.

Η επιτυχία τους τιμά το σχολείο μας και γεμίζει χαρά και ηθική ικανοποίηση όλους εμάς.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζ. Μακρή, η οποία συνεχάρη τους μαθητές για την επίδοσή τους και επεσήμανε το αξιοσημείωτο ήθος τους, απονέμοντας στη συνέχεια μετάλλια και βραβεία.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τις επιτυχίες τους!

Είμαστε περήφανοι για εσάς και σας καμαρώνουμε!

Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς τους, οι οποίοι συνέβαλαν στην προετοιμασία και την καθοδήγησή τους προς την επίτευξη των επιτυχιών αυτών.