Με χαρά ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων, που διαμορφώνουν μια νέα σημαντική και επιτυχημένη φάση στη ζωή των μαθητών μας. Θέλουμε θερμά να συγχαρούμε τους μαθητές μας που κατάφεραν να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο.

Ο αφοσιωμένος κόπος και η συνεπής προσπάθειά τους απέδωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα, και είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες τους.

Για τους μαθητές μας που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο εμείς, οι εκπαιδευτικοί του 2ου Προτύπου Γενικού Λυκείου Βόλου, θα είμαστε δίπλα τους για να τους υποστηρίξουμε και να τους ενθαρρύνουμε. Είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν ότι ονειρεύονται, και εμείς πιστεύουμε σε αυτούς.

Επιπλέον, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε το εκπαιδευτικό προσωπικό μας για την αφοσίωση και την αδιάκοπη υποστήριξή του προς τους μαθητές καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Ευχόμαστε σε όλους του αποφοίτους μας καλή συνέχεια στη συνέχιση της ακαδημαϊκής τους πορείας. Είμαστε βέβαιοι ότι το μέλλον τους θα είναι λαμπρό και γεμάτο επιτυχίες.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους μαθητές μας για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις!

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Δημήτριος Σπανόπουλος

Leave a comment